Afslankmassage

Dé massage om plaatselijk af te slanken zonder medische ingrepen. 85 – 92% van alle vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite. Een Afslank massage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht daarnaast is de Afslank massage is een goed alternatief voor de liposuctie.

Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek wordt de cellulite (sinaasappelhuid) grondig aangepakt waardoor de huid mooier en gladder wordt.

Met deze massagevorm verliest u geen gewicht, maar wel de nodige centimeters in omvang.

Wat is Cellulite?

Cellulite is zeker geen verschijnsel waar alleen dikkere vrouwen door belaagd worden en ook geen ‘welvaartsverschijnsel’ bij uitstek. Cellulite ontsiert sinds jaar en dag het lichaam van vrouwen; jong en oud, mollig en slank. Cellulite, oftewel sinaasappelhuid, is een typische vrouwenkwaal. Maar liefst negen op de tien vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken.

Houd er rekening mee dat cellulite niet van de ene op de andere dag ontstaat; zo gaat het bestrijden er van ook niet over één nacht ijs. Cellulite is een verstoring van het onderhuidse bindweefsel en wordt met name veroorzaakt door toename van het

vrouwelijk hormoon oestrogeen. Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel dan stagneert en de vetcellen in de huid toenemen, verhardt het bindweefsel en trekt dit de huid omlaag waardoor ‘kussentjes’ ontstaan. Deze ‘kussentjes’ kunnen leiden tot een vergrote omvang en verslapping van de huid op typisch vrouwelijke lichaamsdelen als billen, heupen en dijen, maar ook buik en bovenarmen.

De Afslankmassage behandeling

Een Afslank massage behandeling duurt (per zone) ongeveer 30 minuten. Resultaten zijn niet direct na één behandeling zichtbaar, gemiddeld zijn er 8 à 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De afslankmassage is een vrij agressieve behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

Onderzoek

Uit onderzoek is het volgende gebleken: Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvang verlies 12,5 cm. Eén persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste dames merkten dat zij één of twee kledingmaten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsvermindering.

Massagebehandelingen

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in de spier die voor veel lichamelijke pijnklachten kunnen zorgen. Ze kunnen ontstaan door stress, verkeerde houding, voeding, overbelasting en lichamelijk letsel. Druk je op het triggerpoint dan geeft dit pijn; opmerkelijk is dat deze pijn
De ontspanningsmassage is gericht op totale ontspanning van lichaam en geest. Het verzacht pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, het verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden.
Chinese voetmassage is een eeuwenoude massagetechniek – 4000 jaar oud – welke ervoor zorgt dat u vitaal en gezond blijft, het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. Een Chinese voetmassage werkt ontspannend en reinigend. Tijdens de massage
Door de combinatie van de warme stenen en de massage met de stenen is het mogelijk om dieper gelegen weefsel te behandelen. Een Hot Stone massage zorgt voor ontspanning tot op het diepste niveau. Daarnaast is een Hot Stone massages pure verwenning.
Vlindermassage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar herstelt ook het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit blokkades.
Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden
Er zijn verschillende Lomi Lomi massage stijlen. De intentie tijdens een Lomi Lomi massage is verbinding. In de Hawaiiaanse filosofie gaat het vooral om twee zaken, harmonie en liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden